Afbeelding
Foto:

Huiskamer kijkt terug op mooie open dag

NIJVERDAL - De Huiskamer aan de Markt 3 in Nijverdal is alweer 4 jaar een openbare vrij toegankelijke ruimte waar iedereen terecht kan voor een kop koffie/thee en een goed gesprek. Om het 25.000ste bezoek te vieren, hield De Huiskamer afgelopen zaterdag een open huis. Op deze mooie zomerse dag was het een drukte van jewelste op een gegeven moment kon de tel niet meer goed worden bijgehouden.

Binnen was het daardoor doorlopend gezellig met lekkere hapjes en drankjes verzorgd door de eigen vrijwilligers terwijl buiten het dweilorkest "De Droadnagels" met hun muziek voor een geweldige sfeer zorgde. De 25.000ste bezoeker die al in de afgelopen weken was geregistreerd kwam later dan verwacht om in het zonnetje gezet te worden "Hij was eerder uitgenodigd, maar eigenlijk is dat echt des Huiskamers" Grapt voorzitter Mark Paalman "Het gaat uiteindelijk om de gezelligheid en je kan hier in- en uitlopen wanneer je zelf wilt".

Planning

De Huiskamer heeft voor de rest van het jaar nog een aantal activiteiten in de planning. Op vrijdag 25 oktober wordt een bingo georganiseerd en op maandag 28 oktober en woensdag 13 november worden er adventskalenders gemaakt. Hiervoor liggen inschrijflijsten in De Huiskamer. In 2020 zal De Huiskamer officieel 5 jaar bestaan en dan wordt er zeker weer wat leuks georganiseerd.

Openingstijden

De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10.00 tot 12.00 uur in de ochtend en de gehele week geopend van 14.00 tot 17.00 uur in de middag. De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden is De Huiskamer bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl

Wilt u De Huiskamer steunen? Dat kan door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147430305. Voor meer algemene informatie kunt u contact opnemen met dhr. Paalman: 0641697339 / voorzitter@dehuiskamernijverdal.nl