Afbeelding
Foto:

Symposium over autisme

RIJSSEN - Evenmens informele zorg voor elkaar organiseert op woensdag 16 oktober een symposium over autisme met een inspirerende lezing van Martine Delfos. Daarnaast is er een informatiemarkt waarop verschillende organisaties op het gebied van autisme zich presenteren.

Dr. Martine F. Delfos geeft tijdens het symposium haar kijk op de verschillende ontwikkelingsfasen binnen een persoon met autisme. Graag gaat ze in op vragen die er bij het publiek spelen. Delfos is biopsycholoog en werkzaam als wetenschapper en therapeut. Zij schreef behalve verscheidene handboeken op het gebied van de psychologie ook therapeutische kinderboeken. Martine Delfos heeft langdurig ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van kinderen, jeugdigen en volwassenen. Haar specialisaties zijn onder andere relatietherapie, autisme en eetstoornissen.

Gesprekstafels
Na afloop van de lezing is er gelegenheid tot napraten bij de verschillende gesprekstafels en kunt u een kijkje nemen op de informatiemarkt. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en zorgvragers die staan ingeschreven bij Evenmens zijn er geen kosten verbonden aan deze avond. Voor andere geïnteresseerden zijn de kosten 10 euro; graag contant te betalen bij binnenkomst. Iedereen is welkom.

Kom ook
Het symposium vindt plaats op 16 oktober in het Parkgebouw Rijssen aan de Oosterhofweg 49. Inloop vanaf 18.45 uur. Bij binnenkomst staat er koffie of thee voor u klaar. Opgeven voor deze avond kan via: www.evenmens.nl/lezing-autisme