Afbeelding
Foto:

Zang- en vertelmiddag

RIJSSEN - Op zaterdag 5 oktober wordt in de Noorderkerk weer de traditionele zang- en vertelmiddag gehouden, in het bijzonder voor en met mensen die een verstandelijke beperking hebben.

Deze middag wordt georganiseerd door het Noordermannenkoor onder leiding van haar dirigent Edwin Velvis. Opening en sluiting berust bij ds. S.W. Janse. Hij zal ook een bijbelvertelling verzorgen. Tijdens koor- en samenzang wordt het orgel bespeeld door Bert Roest. In deze zangdienst zal ook de opbrengst van de recentelijk opgenomen CD "Hen vlijtig onderwezen", waarbij medewerking is verleend door de mannenkoren Harpe Davids uit Genemuiden, het Ridderkerks Mannenkoor en het Noordermannenkoor, worden overhandigd aan een afgevaardigde van het Curatorium van de Gereformeerde Gemeente.

Collecte

Deze middag begint om 14.30 uur, de toegang is gratis en er wordt één collecte gehouden, waarvan de netto-opbrengst is bestemd voor "vakantieweken gehandicapten". Deze zang- en vertelmiddag duurt ongeveer 90 minuten en is daardoor ook geschikt voor jonge gezinnen. Het adres van de Noorderkerk is: Molenstalweg 21 te Rijssen.

Iedereen is van harte welkom bij deze zang- en vertelmiddag.