Afbeelding
Foto:

Wolters Schoenmakers maakt het u makkelijk

RIJSSEN - Nederlanders zijn tegenwoordig erg druk met milieubewust leven. Afvalscheiding, je eigen (stoffen) boodschappentas meenemen, een vaste bidon in plaats van losse drinkflesjes. Maar denken we ook aan het milieu bij het kopen van schoenen?

Bij Wolters schoenmakers zeggen ze: "Waardeer het en repareer het!" Leon Wolters: "Bij Wolters Schoenmakers aan de Constantijnstraat in Nijverdal bieden we tal van oplossingen voor jouw gedragen schoen. Bijvoorbeeld een nieuwe hak, zool of gesp. Al een aantal jaren lopen jong en oud op fijne mooie sneakers. Hoe tof is het als wij de sneaker repareren, zodat ze weer een hele tijd mee kunnen zonder dat het loopcomfort wordt aangetast. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu!"

Samenwerking
Wolters Schoenmakers is een samenwerking aangegaan met Cigo Spithof Rijssen in winkelcentrum De Hoge Wal. Alle inwoners uit Rijssen en omgeving kunnen nu heel makkelijk bij Cigo schoenen ter reparatie inleveren. Leon en Lisette Wolters zorgen ervoor dat de schoenen vakkundig worden gerepareerd en er weer netjes uitzien en men kan ze daarna weer bij de Cigo - Rijssen ophalen. "Wat wij belangrijk vinden is dat als de schoenen binnen komen er een goede schoenencheck wordt gedaan. Indien nodig wordt er telefonisch contact opgenomen om te bespreken wat er gerepareerd kan worden."
"Is er twijfel of de schoen het nog wel waard is? Breng ze langs voor een eerlijk advies!", zegt Lisette Wolters, "Bij ons kunt u niet alleen terecht voor schoenen. Ook voor prachtige tassen bent u hier op het juiste adres. Schooltassen van het merk Eastpak of een hand/schoudertas. Zoek je iets bijzonders of iets unieks? Laat dan je droomtas op maat maken! Ook prachtig als heel origineel cadeau.

Kennismaken
Kom kennis met ons maken op zaterdagavond 28 september bij Ziengs schoenen in Rijssen, aan de Haarstraat. Wij geven deze avond gratis poetsadvies en poetsen schoenen.