Afbeelding
Foto: FRANCY-VOS

Genieten van buitenleven!

HELLENDOORN - Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt de derde editie van de Schuilenburg Herfstfair plaats op landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Een prachtige historische locatie gelegen aan de rivier de Regge in het mooie Salland.

"Na twee geslaagde edities, komt er natuurlijk een vervolg in 2019", aldus Jelmer van Nijen namens het organiserende bureau Plan Effect. Op dit moment zet de organisatie de laatste puntjes op de i voor de fair. "We hebben weer een prachtig aanbod aan standhouders, veel producten die te maken hebben met het buitenleven en natuurlijk met de herfst. Denk aan mooie kachels en vuurkorven, prachtige vesten en stoere laarzen. Maar het is ook de tijd om het weer gezellig te maken in het huis met mooie plaids, bijzondere woonaccessoires en vele lekkernijen. Dit alles en nog veel meer is te vinden op onze fair".

Demonstraties
Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een mooie vaartocht over de Regge. Ook zijn er dit jaar weer verschillende leuke demonstraties. Zoals het een echte fair betaamt, is er ook voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Samen met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd en op zaterdag en zondag zijn er roofvogeldemonstraties. Voor het definitieve programma en de details kunnen de bezoekers het beste van te voren even op de website www.schuilenburgherfstfair.nl kijken.

Smullen van lekkers
Lekker eten mag niet ontbreken op de Schuilenburg Herfstfair. In de Sagenschuur wordt bijvoorbeeld heerlijke warme herfstkoffie geserveerd, met caramel en slagroom. Op het fairterrein staan diverse food aanbieders met heerlijke balletjes gehakt, overheerlijke soepen, wafels, tosti's en andere lekkernijen. Genoeg redenen dus om 4, 5 of 6 oktober alvast in je agenda te reserveren", sluit Jelmer van Nijen af.