Afbeelding
Foto:

Mode en kunst in Hoge Wal

RIJSSEN - Aanstaande zaterdag 28 september zal de herfstmode onthuld worden tijdens het modespektakel in winkelcentrum Hoge Wal. Dit wordt gecombineerd met onder andere demonstratie kunstschilderen.

Winkelcentrum Hoge Wal zal op zaterdag het middelpunt van veel activiteit zijn. Bezoekers kunnen er de hele dag terecht om inspiratie op te doen voor de najaarsmode. Tijdens vier modeshows in de middag zullen de nieuwste trends onthuld worden. Aansluitend kan men direct zelf aan de slag: de winkels in het winkelcentrum houden ter gelegenheid van het modespektakel een koopzaterdagavond. Heeft u alle tijd om rustig bij alle winkels te shoppen.

Shoppen
Het modespektakel bij Hoge Wal is de perfecte gelegenheid om weer helemaal op de hoogte te zijn van trends en uw garderobe te vervangen of aan te vullen met nieuwe kledingstukken. De najaarsmode zal worden vertoond in vier sessies op de catwalk: de eerste van 13.30, dan om 15.00 uur, 16.30 tot 19.30 uur. Op de catwalk ziet u de mooiste combinaties voorbij komen. Ondertussen hebben winkeliers hun deuren geopend en hebben mooie aanbiedingen ter gelegenheid van het modespektakel. Er zal volop entertainment zijn, bijvoorbeeld van dansschool "Dance by Fernanda" en speciale activiteiten voor kinderen. Kortom; genoeg te doen bij winkelcentrum Hoge Wal op zaterdag 28 september!

Kunstdemonstraties
Ook kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen. De kunstenaars van "Actief met kunst" zullen diverse schilder- en tekentechnieken aan het publiek demonstreren. Ze exposeren hun werk tijdens deze dag en het publiek kan zien hoe ze live nieuwe kunstwerken maken. Ook bieden kunstenaars kunstwerken te koop aan Geniet van beeldende kunst gemaakt met onder andere acryl, olieverf en potloden of de werken van keramiek of glas. En voor wie de schilderkunst op deze dag de interesse wekt, kan er ter plekke een aanmelding voor de schilder- of tekencursus geregeld worden bij Ernst Jan ten Hove.