Afbeelding
Foto:

Bootcampen bij Rick Harmsen

RIJSSEN - Onder het motto plezier en resultaat kun je bij Rick Harmsen alles op het gebied van buiten sporten.

Rick Harmsen heeft een veelzijdig aanbod. Zo kunnen zowel kinderen als volwassenen bootcampen, maar ook met het bedrijf is dat mogelijk.

Kids bootcamp
Voor de kinderen is er kids bootcamp. Leuk materiaal, leren samenwerken en veel spelletjes. Het is heerlijk voor kinderen om buiten te rennen, springen en plezier te hebben. Over een hindernisbaan heen kruipen tot aan touwtrekken, ze vinden het geweldig!

Bootcamp en boksen
De volwassenen kunnen hun energie kwijt in bootcamp of boksen. Elke training begint met een warming-up zodat de spieren goed warm en doorbloed zijn. Bij bootcamp wordt het hele lichaam getraind met verschillende kracht- en conditie-oefeningen. Veel verschillend materiaal, wisselende oefeningen en trainen op eigen niveau maakt het toegankelijk voor iedereen. Ook is er speciale aandacht voor de buik- en rugspieren. Door deze wekelijks te trainen verklein je de kans op de meest voorkomende rugklachten.
Het boksen is een intensieve work-out van 45 minuten waarin je nieuwe bokstechnieken leert en heel veel energie verbrandt. Pittig, maar ook leuk en wederom op je eigen niveau. Benieuwd geworden? De eerste 2 trainingen zijn gratis en vrijblijvend.

Bedrijven
Bootcamp is ook voor bedrijven interessant. Het belang van gezonde werknemers is belangrijk. Door samen te gaan sporten wordt niet alleen het team fitter; het ziekteverzuim daalt en de onderlinge samenwerking en sfeer tussen collega's wordt verbeterd. En na een dag op kantoor werken is een estafette een leuke afsluiting.

Small group
Voor wie op zoek is naar meer resultaat is er small group training. Met een eigen groepje gericht sporten. Het begint met een intakegesprek, waarin samen een doelstelling wordt opgesteld en dan met elkaar er vol voor gaan. Aan huis of in het bos, elke training perfect afgesteld op je eigen doel.

Afsluiting
Elke training eindigt met het stretchen voor een beter herstel. Rick: "Ik wil dat mensen het plezier ervaren wat je met sporten beleeft. Buiten trainen geeft heel veel energie, waardoor een uur voorbij lijkt te vliegen".

Enthousiast geworden en wil je meer informatie ga dan naar de website www.rickharmsen.nl.