Afbeelding
Foto:

Jumbo's steunen verenigingen met 15.000 euro

RIJSSEN - Maar liefst 15.000 euro wordt verdeeld onder 25 deelnemende verenigingen van Rijssen. Jumbo Rijssen Boomkamp en Veeneslagen stellen dit bedrag beschikbaar om hun steentje bij te dragen.

Op dinsdagavond 1 oktober is de informatieavond gehouden voor de deelnemende verenigingen van de 'Spek de kas van je vereniging' actie die georganiseerd wordt door Jumbo Rijssen Boomkamp en Veeneslagen. De 25 deelnemende verenigingen zijn hierbij geïnformeerd over alle ins en outs en de spelregels van de actie. Op maandag 21 oktober is de actie van start gegaan, waarbij klanten tot 7 december de kans krijgen om de kas van hun favoriete verenigingen aan te vullen.

Kyra Wolters, filiaalmanager van Jumbo Veeneslagen: 'We verwachten dat de actie een gigantisch succes zal zijn. Samen met Jumbo Boomkamp stellen wij maar liefst 15.000 euro beschikbaar om de kas van verenigingen te spekken. Wij vinden het verenigingsleven van Rijssen belangrijk en willen hier dan ook graag gezamenlijk, als Jumbo Rijssen, een steentje aan bijdragen'.

Edwin Smit, filiaalmanager van Jumbo Boomkamp en tevens woordvoerder van de informatieavond: 'Bij elke tien euro aan boodschappen krijgen klanten van ons een voucher ter waarde van 0,10 cent die vervolgens gedoneerd kan worden aan een van de 25 deelnemende verenigingen. Tevens krijgen de verenigingen de kans om op dagdelen bij de winkel hun eigen vereniging te promoten en hierbij klanten te stimuleren om aan hun vereniging te doneren. Door een goede samenwerking aan te gaan met de verenigingen hopen wij wat voor elkaar te kunnen betekenen.'

Op 7 januari zal er een feestelijke bijeenkomst worden georganiseerd waarbij alle geldcheques worden uitgereikt aan de deelnemende verenigingen. De wekelijkse tussenstanden zullen gecommuniceerd worden via de facebookpagina: spek de kas Rijssen en de facebookpagina's van beide Jumbo's.