Afbeelding
Foto:

Redenen genoeg om te gaan isoleren

ENTER - Last van koude voeten en een vochtige woning? Dan is het extra belangrijk om uw woning te isoleren zodat u minder kostbare warmte verliest. Een huis met goede isolatie is vele malen comfortabeler dan een woning waar de kamertemperatuur snel verandert.

Hoe beter u uw woning isoleert, hoe minder warmte u verliest langs het dak, de vloer, de buitenmuren en vensters. Zo wordt er niet alleen minder tocht en vocht aangevoerd in huis, ook wanden en vloeren zullen minder koud aanvoelen. Dat betekent dat u uw huis minder hoeft te verwarmen, wat u een aanzienlijk lagere energiefactuur oplevert. Bovendien is het niet alleen prettig voor de portefeuille, maar ook voor het milieu.

Comfort
Isolatie komt de behaaglijkheid van de woning ten goede. Het na-isoleren van vloer, gevels en dak zorgt ervoor dat de temperatuur beter en langer blijft hangen in de woning. Koude voeten, tocht en vocht behoren in een goed geïsoleerde woning tot het verleden. De temperatuur van de vloer gaat een aantal graden omhoog na het doorvoeren van vloerisolatie. Een ander bijkomend voordeel is dat isolatie in de gevel of dak buitengeluiden absorbeert. Zo wordt uw woning niet alleen warmer maar ook stiller. Het gevolg? Stijging van het (woon)comfort.

Besparing
Door het goed isoleren van uw woning kunt u tot wel 30% op uw energiekosten besparen. Als uw huis niet goed geïsoleerd is, vervliegt de warmte van uw centrale verwarming door ramen, muren, vloer of dak naar buiten. Stoken voor de buitenlucht is zonde van de energie, dus zorg dat de warmte binnen blijft! Moderne huizen met energielabel A of B zijn al goed geïsoleerd, oudere woningen vaak minder. Woningen voor 1980 zijn vaak zelfs niet of nauwelijks geïsoleerd. Alsnog isoleren bespaart veel energie en geld en u verdient de investering snel terug.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw huis goed te isoleren? Neem een kijkje op onze website www.ets-isolatie.nl of contacteer ons via info@ets-isolatie.nl of bel 0547-850 975.