Afbeelding
Foto:

Gildeslager Goossen valt in de prijzen

ARNHEM/RIJSSEN - Gildeslager Goossen is in de prijzen gevallen tijdens de 45e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2019.

De ingezonden producten van slager Goossen zijn tijdens de 45e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond met goud. Arnhem Rookworststad vakwedstrijd is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd en innovatieve rookworstproducten in Nederland.

Heel Nederland

Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd. Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist.

Jurering

Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten. Er werd beoordeeld op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien van het snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie. Het feit dat de producten van slager Goossen bekroond zijn. Betekend dat hij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkoopt.

Zelf proeven

Wilt u het zelf eens proeven hoe lekker de worsten van Gildeslager Goossen zijn? Ga naar de Haarstraat 143 in Rijssen!