Afbeelding
Foto:

Informatieavonden bij CSG Reggesteyn

RIJSSEN/NIJVERDAL - Zit je in groep 8 van de basisschool? En wil je nu eindelijk eens zien hoe het gaat op het voortgezet onderwijs? Of gaat uw zoon of dochter straks naar de brugklas en wilt u weten wat CSG Reggesteyn te bieden heeft? De komende maanden organiseert Reggesteyn verschillende informatieavonden en meekijkdagen. Zo kunnen ouders en kinderen niet alleen horen, maar ook beleven wat Reggesteyn te bieden heeft.

De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor zowel ouders als de kinderen een bijzondere stap. Een goede voorbereiding is dan erg belangrijk. Reggesteyn organiseert daarom op alle vestigingen activiteiten. Zowel op de vestigingen in Nijverdal als in Rijssen kunnen de basisschoolleerlingen begin november een dagje meekijken en sfeer proeven op Reggesteyn! Dit noemen we in Nijverdal Expeditie Reggesteyn en in Rijssen de experienceday.

Zilveren jubileum

Dit jaar bestaat CSG Reggesteyn 25 jaar! Al 25 jaar maakt Reggesteyn het mogelijk dat leerlingen thuisnabij onderwijs kunnen krijgen; van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De vestigingen in Rijssen en Nijverdal zijn niet gelijk, maar juist wel gelijkwaardig.

Informatieavonden

Voor u als ouders/verzorgers organiseert CSG Reggesteyn op dinsdag 5 november, donderdag 7 november, dinsdag 12 november, donderdag 14 november en donderdag 21 november informatieavonden. Tijdens deze informatieavonden komt u meer te weten over Reggesteyn in het algemeen. Bijvoorbeeld wat kan ik verwachten als mijn zoon/dochter naar het vmbo, havo, vwo, of gymnasium gaat? Maar ook meer specifieke onderwerpen komen aan bod, zoals omgaan met dyslexie, leerlingbegeleiding, zorg en remedial teaching. En uiteraard is er volop gelegenheid om met de mentoren te praten en uw vragen te stellen. Let op: deze avond is alleen bedoeld voor ouders en verzorgers. Ook in januari is er nog volop gelegenheid om kennis te maken met de school. In januari 2020 organiseren we in alle vestigingen een Open Huis, waar we zowel alle ouders als de leerlingen graag samen van harte welkom heten.

Een overzicht van alle bovengenoemde dagen en informatieavonden én de data van het Open Huis vindt u elders in deze krant.