Afbeelding
MARJOLY FOTOGRAFIE

Thuisin heeft een nieuw gezicht

RIJSSEN - Thuisin Rijssen, gevestigd aan de Nijverdalseweg 126 in Rijssen, heeft een nieuwe eigenaar. Dit is Gerald Janssen. Met zijn jarenlange ervaring in onder meer de schildersbranche, zal de service ongekend goed en betrouwbaar blijven.

"Wij van Thuisin Rijssen bieden het 'alles onder één dak' concept' voor de gehele woninginrichting. Kortom, maatwerk, kwaliteit en betrouwbaarheid met één aanspreekpunt. Dat is wel zo fijn voor de klant. Zo leveren wij een geheel traject; van styling- en kleuradvies, ontwerp, uitvoering en ontzorging. Wij zorgen ervoor dat alles opgemeten wordt, op maat gemaakt en goed gemonteerd wordt door onze vakmensen. Wij geven maar liefst vijf jaar garantie op maatwerkproducten", aldus Gerald Janssen. Daarnaast kan men bij Thuisin ook terecht voor inspiratie en advies op het gebied van wonen. "Dat doen we al jaren. En nu dus met een nieuw gezicht." Door de verbouwing eind vorig jaar heeft Thuisin als toonaangevende woninginrichting winkel met alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, zonwering en kasten op maat een nog groter assortiment.

Totaaloplossingen
Thuisin kent drie concepten in één. Dat is de woninginrichting, Gerald Janssen BV schilder- en onderhoudsgroep en woningbehangen.nl. Dit is de grote kracht richting de klanten, of het nu gaat om een enkele woning of een compleet project, Thuisin Rijssen in combinatie met Gerald Janssen BV is een ijzersterke combinatie voor uw totaaloplossing. Trappenhuizen, kantoren en appartementencomplexen zijn al onder handen genomen door de vakmensen van deze gouden combinatie.

Laat u inspireren aan de Nijverdalseweg 126 in Rijssen waar 1.000m2 showroomoppervlakte tot uw beschikking staat.