Afbeelding
Foto:

Green-Line Kozijnen biedt u vele mogelijkheden

NIJVERDAL - Richard Nijenkamp is in 2013 gestart met Green-Line. Door ruimte gebrek is in 2015 het bedrijf verhuisd naar Nijverdal en ook daar groeit Green-Line alweer aardig uit zijn jasje!

De kracht van Green-Line is maatwerk, productie en montage in eigen beheer! Dat geldt niet alleen voor de kunststof kozijnen maar ook voor dakkapellen, gevel- en boeibekleding. Uw voordeel? Ongekend veel mogelijkheden om uw woning te verfraaien en te isoleren. Naast kwaliteit in werk, is de kwaliteit in de samenwerking met u als klant net zo belangrijk. Een goede voorbereiding, zorgvuldig overleg en een duidelijke offerte.

Officieel Dealer

Green-Line is al jaren officieel Gealan dealer. Gealan is één van de grootste kunststof kozijnsysteemverwerkers van Europa. Zij leveren een hoogwaardig product met een driedubbele dichting waardoor de isolerende waarde van de woning omhoog gaat. Zo komt u makkelijker naar A label.

Actie

Na de succesvolle voorjaarsactie, gratis glas bij de kozijnen, nu een mooie najaarsactie! 20% korting op de kozijnen! Bezoek voor verdere informatie en de actievoorwaarden de site www.greenlinekozijnen.nl

Kennismaken?

Heeft u (ver)bouwplannen? Kom gerust langs in de volledig ingerichte showroom waar u de producten kunt bekijken en zelfs een kijkje kunt nemen bij de productie. Bel of mail voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Enthousiaste vakmensen gaan graag voor u aan de slag.

U vindt Green-Line BV aan de Transportweg 8 in Nijverdal. Contact opnemen kan via 0548-541919 of info@greenlinekozijnen.nl