Afbeelding
Foto:

Uitstekend advies én scherpe kortingen bij Kievit Schoenen

HENGELO - Een goed passend paar schoenen is erg belangrijk. Zeker wanneer u bijvoorbeeld fanatiek wandelt, gaat hardlopen of kampt met voetproblemen die dit juist verhinderen. Kievit Schoenen in Hengelo is al vele jaren uw vertrouwde adres voor de best passende schoenen voor uw specifieke voet.

Kievit Schoenen biedt in de winkel in Hengelo een ruime selectie aan alledaagse schoenen, wandelschoenen en sportschoenen aan van gerenommeerde merken en in vele stijlen. Zo is voor iedereen een passend paar schoenen te vinden dat ook nog eens modieus is. Tot en met komende zondag, 27 oktober, heeft Kievit Schoenen ook een outlet-actie. U profiteert van mooie kortingen van 30 tot zelfs 70 procent op onder meer Clarks, Durea, Greve, Xsensible, Mephisto, Hartjes en Piedi Nudi.

Goed advies
Uiteraard mag u rekenen op een uitstekend advies voor de best passende schoenen. Zo meet men vakkundig uw voeten op om zo een juiste maat en pasvorm te vinden. Veel schoenen zijn leverbaar in diverse breedtematen waardoor er ook voor de bredere voet goede schoenen te koop zijn. Zoekt u specifiek wandelschoenen? Met het WalkEye wandelanalysesysteem en de hellingbaan in de winkel kunt u de verschillen tussen schoenen bekijken, onder meer op het gebied van afwikkeling van de voet, stabiliteit en het schuiven in de schoenen. Voor hardlopers is ook op afspraak een complete runninganalyse mogelijk; zo ontdekt u welke schoenen het beste bij uw sport passen voor de best mogelijke prestaties.

Kom langs
Kievit Schoenen is gevestigd aan de Sabine Klinkhamerweg 10 in Hengelo in medisch centrum De Kievit. Bij de vestiging in het Enschedese ziekenhuis is de outlet-actie van 28 oktober tot en met 8 november. Kijk voor meer informatie op: www.kievit-schoenen.nl