Afbeelding
Foto: Shutterstock

Laat ook dat unieke pronkstuk taxeren!

RIJSSEN - Altijd al willen weten of het erfstuk van uw grootmoeder meer dan alleen een emotionele waarde heeft? Op 26 oktober heeft u de kans om het te laten taxeren in winkelcentrum de Hoge Wal.

Iedereen is op 26 oktober tussen 14.00 en 20.00 uur welkom om één stuk te laten taxeren door taxateur Bart Schaftenaar. Dit kan een voorwerp zijn dat u ooit eens op een rommelmarkt heeft gevonden of een erfstuk dat misschien al generaties in het bezit van uw familie is.

Kunst of kitsch?
Deze middag kunt u vergelijken met het welbekende televisieprogramma 'Tussen Kunst en Kitsch'. In het programma worden zeer uiteenlopende voorwerpen voor taxatie aangeboden, van schilderijen tot gebruiksvoorwerpen. Dat is precies wat ook in de Hoge Wal mogelijk is. Zeer uiteenlopende zaken mogen aangeboden worden voor taxatie door Bart Schaftenaar.

Taxateur
Schaftenaar is taxateur van kunst, zoals schilderijen, prenten en beeldhouwwerken, uit de zestiende tot en met de twintigste eeuw. Ook taxeert hij antiek en inboedelgoederen. Wie weet dat iets toch meer waard is dan u had gedacht. Natuurlijk wordt er bij taxatie rekening gehouden met uw privacy. Zonder toestemming wordt niet aan de grote klok gehangen dat u een kunststuk van waarde in uw woning heeft. Maar mocht u een heel bijzonder stuk inbrengen en u geeft toestemming dan wil de organisatie graag aandacht hieraan besteden.

Van harte welkom
Iedereen uit Rijssen en omgeving is van harte welkom om in winkelcentrum de Hoge Wal, het pand tussen de Scapino en Dirk van den Broek, één stuk te laten taxeren. Tijdens het wachten krijgt u een gratis kop koffie of thee aangeboden door de ondernemers van de Hoge Wal.