Bijbellezing Jeruël: de komende wereldleider

RIJSSEN - Vrijdag 1 november 2019 spreekt ds. Theo Niemeijer uit Enschede in Jeruël over 'De komende wereldleider.' Ds. Niemeijer is met emeritaat, maar was voorganger van de Vrije Baptisten gemeente in Enschede.

In Openbaring 13 vs. 1-8 ziet Johannes, net als Daniël (Dan. 7) een vreselijk dier uit de zee (de volkerenmassa) opkomen. Dat beest zal alles aan zich trekken en alles overheersen en alles controleren. Denk je dan niet gelijk aan de macht van internetbedrijven, waar China gretig gebruikt van maakt en wie eigenlijk niet? Niet meer schokkend voor ons, voor Johannes wel. Hij zag het als iets afgrijselijks. Maar Johannes wist ook van die sterke hand, die nooit heeft misgetast. Daarover gaat de Bijbellezing van ds. Niemeijer. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. De lezing begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Toegang is gratis. Koffie en thee wordt geschonken.

Kom ook
In gebouw Jeruël wordt elke twee weken een lezing gegeven. Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125. Iedereen is hartelijk welkom!