Afbeelding
Foto: Jayson Fong - www.jaysonfong.com

Gratis upgrade op Toyota C-HR

NIJVERDAL - Vanaf eind december is de nieuwe Toyota Coupé High Rider (C-HR) bij de dealer te zien, maar eerst kunt u nog volop profiteren van acties op de huidige C-HR.

Wanneer u nu naar Toyota Konijnenbelt gaat voor de Toyota C-HR krijgt u een gratis upgrade naar de Style Ultimate-uitvoering. Door deze upgrade krijgt uw C-HR 18" lichtmetalen velgen, LED koplampen, LED mistlampen en LED achterlichten, parkeersensoren voor en achter, sequentiële LED knipperlichten voorzijde en instapverlichting, Go Plus navigatiesysteem, automatisch inparkeren, JBL premium audio met 9 JBL speakers inclusief subwoofer en een verwarmbaar stuurwiel. Deze actie loopt tot en met 30 november en kost u niets, maar heeft wel een waarde van maximaal 3.900 euro.

Nieuwe Toyota C-HR
De nieuwe versie van de C-HR is vanzelfsprekend verbeterd. Zo heeft Toyota onder meer de wielophanging verbeterd en in de auto is het stiller door betere geluidsisolatie. Toyota houdt de populaire handgeschakelde 1.2 Turbo benzine en 1.8 Hybrid motor vanzelfsprekend in het assortiment en voegt daar de nieuwe 2.0 High Power Hybrid motor met 184 pk aan toe. De 2.0 High Power Hybrid heeft een lagere uitstoot, maar wel de kracht van een dieselmotor. In vergelijking met de 1.8 Hybrid heeft de 2.0 High Power Hybrid maar liefst 50 procent meer vermogen, maar het verbruik stijgt met minder dan 10 procent.
De Active is de basisuitvoering en deze is leverbaar vanaf 28.295 euro. De meerprijs van de 2.0 High Power Hybrid ten opzichte van de 1.8 Hybrid bedraagt 995 euro.

Gratis Upgrade
Bij Toyota Konijnenbelt aan de Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal bent u eind december welkom voor de nieuwe C-HR, maar u kunt hier tot eind november ook genieten van de gratis upgrade van de C-HR naar de Style Ultimate-uitvoering. Kijk ook eens op www.toyota-konijnenbelt.nl.