Afbeelding
Foto:

Try and Buy bonus tot 5.000 euro op Hyundai-modellen

RIJSSEN - Hyundai: fijn weggedrag, mooie prestaties, zuinige, stille motoren en een comfortabele interieur. Nog liever laat Hyundai u echt zélf kennismaken met al deze voordelen. Daarom profiteert u nu van de Try and Buy bonus tot wel 5.000 euro.

Vanaf het moment dat u plaatsneemt achter het stuur van een Hyundai bent u verkocht. Het merk heeft een aantrekkelijk gamma van innovatieve, praktische auto's voor elke gebruiker. Tijdens de Try and Buy actie die nog tot en met november loopt ontvangt u een tijdelijk voordeel van 5.000 euro op uw gekozen auto. Ruilt u een auto in? U kunt ook nog eens gebruik maken van de 50/50 deal voor een extra scherpe aanbieding. Vraag voor uw precieze wensen een geheel vrijblijvende offerte op bij uw dealer en kom langs voor een proefrit.

Oplopend voordeel
De Try and Buy Bonus is afhankelijk van uw gekozen Hyundai. Dit begint al bij een aantrekkelijke 1.000 euro bonus op de Hyundai Ioniq HEV, die leverbaar is vanaf 26.995. Bij de Hyundai i10, i20 en i30 loopt deze bonus al op tot 1.500 euro. Hyundai's sportief gelijnde Kona crossover is dankzij 2.000 euro bonus leverbaar vanaf 20.495 euro. Het grootste Try and Buy bonusvoordeel pakt u op de eveneens riante Hyundai Tucson. Met een voordeel van maar liefst 5.000 euro staat deze klaar voor u vanaf 31.995 euro.

Goed advies
Kijk voor meer informatie over deze actie en de modellen op www.hyundai.nl. Of ga naar uw dealer: Auto Schippers aan de Molendijk Noord 51b in Rijssen. Zij geven u graag een passend en vrijblijvend advies.