Afbeelding
Foto:

Twee gelimiteerde uitvoeringen van de Mitsubishi Outlander

NIJVERDAL - Mitsubishi heeft de Outlander Limited en de Outlander Limited+ gepresenteerd. Twee gelimiteerde uitvoeringen die zich onderscheiden door de riante standaard uitrusting met onder andere zeven zitplaatsen, een krachtige 2,0-liter benzinemotor met 150 pk en 6-traps CVT-automaat met schakelflippers en Sports Mode.

De Mitsubishi Outlander Limited is onder andere uitgerust met two-tone 18-inch lichtmetalen wielen, Bi-led-koplampen en led-mistlampen. Ook het interieur biedt u veel met stoelen die bekleed zijn met ComfortTec leder, stoelverwarming voor, stuurwielverwarming, dual-zone climate control en het SDA-multimediasysteem met smartphonekoppeling voor Android Auto en Apple Carplay. Verder ontbreken veiligheidssystemen als Blind Spot Warning, de innovatieve Multi Around Monitor, Rear Cross Traffic Alert en parkeersensoren niet. En voor uw gemak is er nog de elektrisch bedienbare achterklep, elektrisch bedienbaar panoramisch schuif-/kanteldak, keyless entry.

Limited+
Nog meer luxe en comfort vindt u bij de Outlander Limited+ met zwart leder beklede stoelen en een Rockford Fosgate premium audiosysteem met negen speakers en 710 Watt muziekvermogen. De veiligheidsuitrusting is uitgebreid met Adaptive Cruise Control, Forward Collision Mitigation, Lane Departure Waring en Automatic High-Beam.

De Mitsubishi Outlander Limited is verkrijgbaar vanaf 38.990 euro. De Outlander Limited+ begint bij 43.490 euro. Ga voor meer informatie naar Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal.