Afbeelding
Foto:

Brommers kiek'n bie Lucky

RIJSSEN – 'Brommers kiek'n bie Lucky', noemen de gebroeders Wim en Bertus van de Merwe het. Na het succes van vorige jaren organiseren zij vrijdag 27 maart 2020 in de Rijssense discotheek 'Lucky' voor de vijftiende keer Brommers Kieken.

"We hebben voor die avond weer een grote naam weten te strikken", vertellen de gebroeders. Met trots kunnen ze melden, dat uit Engeland Chris Andrews op het podium van Lucky zal staan. Verder zullen ook The Bluebettes en Lovin' End ook optreden. Liefhebbers van de jaren '60 en '70 komen dus opnieuw volledig aan hun trekken.' En er is een afterparty. Zaal open: 20.00 uur; aanvang: 20.45 uur.

Kaarten
Kaarten zijn nu te koop tot 31 december voor maar 12,50 euro. Voor meer info zie www.lucky.nl. Tickets zijn te koop via de website of bij de Primera winkels en in Nijverdal, de VVV en Bruna. De vorige editie Brommers Kieken was uitverkocht, dus koop op tijd uw kaarten.

Toppers van toen
Welke artiesten zijn er in de afgelopen edities bij Brommers Kieken geweest? Onder meer The Tremeloes, The Fortunes, Herman Hermits, Dave Dozy Beaky Mick en Tich, The Brotherhood of Man, The Swinging Blue Jeans, en nog vele anderen.