Afbeelding
Foto:

Vakmensen van Green-Line voor nieuw- en verbouw

NIJVERDAL – Green-Line is dé specialist als het gaat om kunststof kozijnen. Met eigen productie, eigen montage, een eigen service en een overzichtelijke showroom kunnen klanten hier met een gerust hart terecht. Het team van zo’n 20 tot 25 medewerkers denkt mee en zorgt ervoor dat de werkzaamheden – van begin tot eind – goed worden uitgevoerd. Tot en met 31 januari 2020 kunnen klanten profiteren van 20 procent korting op kozijnen (zie website voor de actie voorwaarden).

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Denk alleen al aan het veel mindere onderhoud. De kozijnen zijn standaard voorzien van staalversterking, 3-dubbele rubber dichting en politie keurmerk 2*. De draaikiepramen hebben twee ventilatiestanden, zodat er in elke situatie goed kan worden geventileerd. “Een Green-Line kozijn past altijd bij de woning, want er is keus uit een uitgebreid kleurengamma. Alle kunststof kozijnen maken wij op maat in eigen beheer, geheel volgens de geldende veiligheids- en kwaliteitseisen. Doordat wij alles in eigen huis doen, van de productie tot de montage, weten wij dat alles volgens een hoge kwaliteit gebeurt. Vakwerk, daar gaan we voor”, aldus Gert Huisken. “Van kunststof gevelbekleding, dakkapellen tot rolluiken en screens; wij zorgen ervoor. Maar ook als het gaat om onderhoud kunnen klanten bij ons terecht.”

Aan de Transportweg in Nijverdal is een showroom aanwezig, die van maandag tot en met vrijdag is geopend. Eventueel kan een afspraak worden gemaakt voor de zaterdag of een avond. Voor informatie over Green-Line en de kortingsactie: www.greenlinekozijnen.nl, e-mail: info@greenlinekozijnen.nl of telefoon: 0548-541919.