Afbeelding
Foto:

Slaapspecialist Medipas opent deuren op nieuwe locatie

RIJSSEN - Op maandag 2 december opent slaapsysteemspecialist Medipas zijn deuren aan de Ambachtsstraat 5 te Rijssen. Met de verhuizing vanuit het huidige pand aan de Huttenwal, ontstaat een verdubbeling van de ruimte, die voor een groot deel met showrooms ingericht zal worden.

Eigenaar Mark Nijkamp: "In de nieuwe riante showrooms kunnen we straks nog meer verschillende slaapsystemen, matrassen en boxsprings laten zien. We bieden een scala aan bedden in uiteenlopende prijsklassen en van verschillende bekende merken. Voor mensen met slaap-, rug- of andere lichamelijke klachten ontwikkelden we ons eigen Medipas slaapsysteem. Dit betekent dat we voor iedereen een matras op maat kunnen maken. En dat kan veel problemen voorkomen! Daarnaast kunnen mensen bij ons terecht voor een uitgebreide collectie beddengoed, standaardmatrassen en (gezondheids)kussens."
Een bijkomend voordeel is dat Medipas vanaf december vanuit één locatie kan werken. In het nieuwe pand is namelijk ook ruimte voor de opslag van een ruime voorraad basismaterialen. Nijkamp: "Juist omdat veel van onze klanten kampen met lichamelijke klachten, is het fijn dat we snel kunnen leveren. Bovendien installeert ons vakkundige team de bedden bij de mensen thuis."

Openingsevenement
Iedereen is vanaf 2 december welkom om een kijkje te komen nemen op de nieuwe locatie. Begin volgend jaar organiseert Mark Nijkamp met zijn team bovendien nog een openingsevenement.

Familiebedrijf
Medipas is een familiebedrijf dat in 2003 zijn eerste schreden op de matrassenmarkt zette, onder de naam Hafo Meubelen. Toen de vraag naar slaapsystemen op maat voor mensen met lichamelijke klachten toenam, besloot de familie Nijkamp het roer om te gooien en zich hierin verder te specialiseren. Sindsdien is Medipas een begrip als het gaat om gedegen matrassen voor elk budget, kwalitatief hoogwaardige boxsprings en slaapsystemen op maat.