Afbeelding
Foto: shutterstock

Curlingcompetitie
Rijssen op IJs

RIJSSEN - Op zoek naar een leuke en sportieve activiteit voor uw medewerkers in de maand december? Tijdens het evenement 'Rijssen op IJs' wordt er voor bedrijventeams een curlingcompetitie georganiseerd. Er is door de organisatie van Rijssen op IJs besloten om een tweede curlingbaan aan te laten leggen, waardoor er meer teams kunnen deelnemen aan de competitie.

De competitie bestaat uit 2 wedstrijdavonden, 1 voor poulewedstrijden en 1 voor de finales. De poulewedstrijden zijn op maandag 16 december of dinsdag 17 december, vanaf 18.30 uur. De finaleavond is op maandag 23 december, eveneens vanaf 18.30 uur.
De deelnemende teams worden verdeeld in 2 poules en spelen in de poule allemaal 1 keer tegen elkaar. Tijdens de finaleavond spelen de winnaars van beide poules tegen elkaar voor de plaatsen 1 en 2, de nummers twee uit beide poules spelen tegen elkaar voor de plekken 3 en 4 enzovoort.
Een team bestaat uit 4 personen. Per wedstrijdavond ontvangt een team 3 consumpties per persoon. Naast de spreekwoordelijke eer is er ook een mooie wisselbokaal te winnen! Daag uw werknemers uit en zorg dat die wisselbokaal komend jaar in jullie bedrijf te bewonderen is!

Inschrijven
Opgave kan bij de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen, die zorg draagt voor de organisatie van deze competitie. Dit kan door een mail te sturen naar info@skeelerverenigingrijssen.nl. Graag daarin de bedrijfsnaam, de namen van de deelnemers en een eventuele teamnaam vermelden. De kosten per team bedragen € 250. Daarvoor ontvang je twee gezellige avonden, consumpties, twee work-outs (natuurlijk afhankelijk van hoe fanatiek jullie zijn!) en de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer andere bedrijven te ontmoeten.