Afbeelding
Foto:

Sfeervol koopjesjagen in Haarle

HAARLE - Op zondag 15 december vindt er een uniek evenement plaatst in Haarle. Tussen 10.00 en 13.00 uur kan er gestart worden bij café 'de Droadnagel' aan een wandeling langs de kramen van de Wintermarkt.

Dit jaar zal de eerste editie van de wintermarkt in Haarle plaatsvinden. Het Wintermarkt Haarle Comité bestaande uit Elise, Marloes, Monique en Sanne, vonden een decembermaand zonder gezellig evenement wel heel erg jammer en zijn aan het brainstormen gegaan Het is de organisatie gelukt om een uniek concept te bedenken waarbij gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan in combinatie met een wandelroute en sfeervol ingerichte winkeltjes in tuinen, opritten en garages. Wat er zoal aangeboden gaat worden in de winkeltjes is uiteenlopend van tweedehands boeken, huisdecoratie, antiek, speelgoed, kleding maar ook vele zelfgemaakte creaties. Met ruim 40 inschrijvingen is er een route uitgestippeld langs alle deelnemende adressen. Op deze route wordt de bezoeker verrast met entertainment, amusement en muzikaal vermaak. Op de plattegrond die gratis afgehaald kan worden bij 'De Droadnagel' staat de route vermeld met daarop alle deelnemende adressen en overige informatie. De route zal plusminus 5km zijn en grotendeels op verhard terrein en het startpunt is tevens het eindpunt. Bewoners die buiten de bebouwde kom wonen mogen natuurlijk ook meedoen, voor hen heeft de organisatie een markt ingericht op een locatie op de route.

Gezellig uitje
Tijdens de wintermarkt op 15 december kunnen aanwezigen een route door het dorp lopen en zullen ze op verschillende plekken verrast worden met entertainment en vermaak. Zo zal er een koor kerstliederen zingen in Charles Dickens stijl, er staat een wensboom om wellicht je wens op de valreep van 2019 in vervulling te laten gaan, Olaf van de film Frozen wil graag met kinderen op de foto en Popkoor Puur treedt op met een modern kerstverhaal met kerstnummers. Kinderen kunnen op de hele route letters verzamelen en hier vervolgens een zin uit puzzelen om leuke prijzen te winnen. De organisatie heeft nog meer in petto.

Informatie
Meer informatie over de Wintermarkt: www.wintermarkthaarle.nl