Afbeelding
Foto:

Vakmensen van Green-Line voor nieuw- en verbouw

NIJVERDAL – Green-Line is dé specialist als het gaat om kunststof kozijnen, maar ook voor dakkapellen, gevel- en boeibekleding kunt u terecht bij Green-Line. Met eigen productie, eigen montage, een eigen service en een overzichtelijke showroom. Het team van zo'n 20 tot 25 medewerkers denkt mee en zorgt ervoor dat de werkzaamheden – van begin tot eind – goed worden uitgevoerd.

Green-Line is al jaren officieel Gealan dealer. Gealan is één van de grootste kunststof kozijnsysteem-verwerkers van Europa. Zij leveren een hoogwaardig product met een 3-dubbele dichting waardoor de isolerende waarde van de woning omhoog gaat. Zo komt u makkelijker naar A label.

Actie!
Na onze succesvolle voorjaarsactie, gratis glas bij kozijnen, hebben wij nu een mooie najaarsactie! 20% korting op de kozijnen! Voor verdere informatie en de actievoorwaarden bezoek onze site www.greenlinekozijnen.nl Tevens kunt u de aanschaf van HR++ glas en Triple HR+++ glas gebruiken voor de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Voor verdere informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
Kennismaken?
Heeft u (ver)bouwplannen? Kom gerust langs in onze volledig ingerichte showroom waar u de producten kunt komen bekijken en zelfs een kijkje kunt nemen bij de productie. Bel of mail ons voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Onze enthousiaste vakmensen gaan graag voor u aan de slag.

Green-Line B.V. vindt u aan de Transportweg 8 in Nijverdal. Neem contact op via 0548-541919 of info@greenlinekozijnen.nl
Vanwege de kerstvakantie zijn wij gesloten van 21 december t/m 5 januari. Vanaf 6 januari staan wij weer voor u klaar!