Afbeelding
Foto:

Grondman Keukens al bijna 20 jaar actief in de keukenbranche

ENTER - Op het industrieterrein van Enter staat het pand van Henk en Irene Grondman, van Grondman Keukens. Zij zijn al bijna 20 jaar actief in het produceren en verkopen van keukens.

Vier jaar geleden zijn zij een nieuwe weg ingeslagen. "We werken nu met het huismerk Schröder, die bieden een heel goede kwaliteit. De collectie bestaat uit veel verschillende modellen, kleuren en stijlen keukens van heel modern tot prachtig klassiek", vertelt Henk. Irene vult aan: “We zijn ook dealer van Neff, Siemens, Studio-line Blacksteal, Liebherr, Boretti, Falcon, Wave en Goodmann.“ Henk en Irene vinden het belangrijk dan klanten tevreden zijn. Daarom gaan zij voor deze merken. Een ontwerp laten maken is mogelijk. “Maar dat doen we het liefst op afspraak, zodat we hier alle tijd voor kunnen nemen. De offerte is altijd geheel vrijblijvend.” Grondman Keukens heeft dus alles in huis om uw droomkeuken te kunnen realiseren.

Aantrekkelijk tarief
Om ruimte te creëren in de huidige showroom, gaan twee showroomkeukens in de verkoop tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief. In de advertentie van Grondman in deze Huis en Tuin bijlage vindt u meer informatie. Uiteraard kunt u ook in de showroom aan de Vonderweg 4A in Enter komen kijken. U bent van harte welkom.

.