Afbeelding
Foto:

Campagne met knipoog van Brink Staalbouw

NIJVERDAL - Brink Staalbouw lanceerde deze maand een nieuwe promotionele campagne. Met een promotiefilmpje met een knipoog hoopt het bedrijf meer kinderen en jongeren te interesseren voor techniek in de brede zin.

Het bedrijf heeft twee vestigingen; in Nijverdal en het hoofdkantoor in Barneveld. Het is één van de grotere staalbouwers van ons land. Onderscheidend vanwege de grote productiecapaciteit - 35.000 ton staal op jaarbasis - maar ook de flexibliteit en professionaliteit van de medewerkers. Deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers zijn de basis voor dit succes. Toch blijft het voor dit soort bedrijven altijd een uitdaging om voldoende gekwalificeerd personeel te vinden.

Nieuwe campagne
Brink Staalbouw kwam in contact met reclamebureau Brndz in Rijssen, waar men samen een leuk script bedacht. Met in de hoofdrol de 11-jarige Renze Kwintenberg; de zoon van algemeen directeur/eigenaar Robert Kwintenberg. "Renze wil graag staalbouwer worden, maar acteur kan dus ook", grapt zijn vader. Hij was gelijk enthousiast om te figureren in het filmpje, dat in enkele dagdelen opgenomen werd.

Robot bouwen
In het filmpje, dat inmiddels 30.000 keer gedeeld is via social media, bouwt Renze voor een wedstrijd op school een échte robot van staal bij Brink Staalbouw. Met de slogan: "Je hebt Bouwers en Brinkies" roepen ze een mooi sfeerbeeld op. "We kregen geweldige reacties; van klanten, van concurrenten, van relaties. Fantastisch om te zien", aldus Kwintenberg. Het filmpje is te zien op het YouTube-kanaal van Brink Staalbouw.

Innovatieve sector
Brink Staalbouw ziet het filmpje als een mooie manier om meer jongeren te interesseren voor een baan in de techniek. Het is een sector met zeer goede baankansen en groeimogelijkheden. Brink Staalbouw werkt aan veel innovatieve, duurzame, high-tech projecten waarbij hoogwaardige kennis nodig is. Zij leveren staalconstructies voor onder meer logistieke centra, kantoren, chemische- en voedingsindustrie en utiliteitsbouw.

Bekijk het filmpje
Het filmpje is te bekijken op YouTube onder 'Brink Staalbouw'. Kijk ook op: www.brinkstaalbouw.nl