Afbeelding
Foto: Harry

Corpus Milon Clubs doet mee met FitProject2020

TWENTE - FitProject2020, een nieuw landelijk project van Milon Premium Clubs, heeft als doel om zoveel mogelijk inactieve Nederlanders in te laten zien hoe leuk, afwisselend en effectief een total body workout van slechts 35 minuten kan zijn. Diezelfde groep kan eens ervaren hoeveel fitter, energieker, slanker, stralender, vitaler en gezonder een leven kan zijn. Steeds vaker wordt in studies bewezen dat een korte intensieve training effectiever is dan een lange training op halve kracht.

Vanaf ons 30e levensjaar neemt onze spiermassa af. Dat heeft flinke gevolgen voor je lichaam. Zwakkere spieren kunnen de aanzet zijn tot meer pijntjes die je beperken in je dagelijks leven. Daarnaast draait onze stofwisseling voornamelijk op spiermassa. Minder spieren betekent dat we minder vet verbranden en dat zie je terug in die kledingmaat meer of dat vetrolletje extra. Diƫten helpen niet om je spieren te versterken. Dat lukt alleen met een doelgerichte training. FitProject2020 daagt jou uit om daar nu iets aan te doen en bewijst dat een gezonde levensstijl mogelijk is met slechts 2 maal per week 20 minuten krachttraining en 20 minuten conditietraining. Het project wordt uitgevoerd in alle 8 vestigingen van Corpus Milon Clubs in geheel Twente.

FitProject2020
Het programma bevat een uitgebreid intakegesprek met bepaling van je doelen en samenstellen persoonlijk trainingsplan en 8 weken trainen op de meest moderne toestellen met persoonlijke begeleiding. Slechts 35 minuten per training, snel veilig en effectief. Speciaal voor iedereen die weinig tijd heeft en niet van sporten houdt. Ook geschikt als je lange tijd niet gesport hebt.
Kijk voor een Corpus Milon club bij je in de buurt op www.corpusmilonclubs.nl en aanmelden kan tot 31 januari 2020 via dezelfde website.