Afbeelding
Foto:

Jubileumjaar ‘Looft den Heer’ uit Notter begint in Nijverdal

NOTTER-NIJVERDAL – Dit jaar viert Christelijk Gemengde Zangvereniging ‘Looft den Heer’ uit Notter haar 75-jarig bestaan. Vlak na de bevrijding werd de vereniging opgericht om de vrijheid te vieren met haar zang.

Nu, 75 jaar later, is het koor uitgegroeid tot een groot regionaal koor met ruim 170 leden. Reden om dankbaar te zijn en het jubileum te vieren. Dit doet de vereniging met een reeks concerten, waarvan de eerste plaats zal vinden op D.V. vrijdag 31 januari in Nijverdal. Deze avond staat onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. Medewerking wordt verleend door Ronald IJmker op het orgel, Kees de Bruin op de piano en Noortje van Middelkoop met haar panfluit. De avond begint om 19.30 uur, in Het Centrum aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal. De toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de kosten.

Meer informatie
Iedereen is van harte welkom om het jubileumjaar mee te vieren! Kijk voor meer informatie en de data van andere concerten van dit jaar op www.looftdenheer.nl of volg ons op Facebook.
DT