Afbeelding
Foto:

Open Huis CSG Reggesteyn vestiging Noetselerbergweg

NIJVERDAL - Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden: de komende weken gaan leerlingen van groep 8 kiezen waar ze na de zomervakantie naar school gaan. Daarom houdt CSG Reggesteyn in januari en februari op alle vestigingen Open Huis. Op woensdag 29 januari is de vestiging Noetselerbergweg aan de beurt.

"Dan staan we voor u klaar om u te ontvangen op onze school", aldus Nicoline Loeper, directeur van onder andere de vestiging Noetselerbergweg. "Om een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die Reggesteyn biedt, hebben we een breed en gevarieerd programma samengesteld", zegt de directeur. Het Open Huis is van 18.00 – 21.00 uur.

Verbonden met regio
Reggesteyn is als school maatschappelijk erg verbonden met de regio. Met diverse activiteiten bereiden we leerlingen voor op een toekomst in onze maatschappij. Dat is onze kracht. We werken samen met het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen om dit te realiseren. Leerlingen kunnen hier hun talenten ontdekken, maar ook bewuster een keuze maken die goed aansluit op een vervolgstudie of de arbeidsmarkt van de toekomst. Dit geeft elke leerling de kans mee te doen op de positie waar hij of zij het beste past. Van brugklas tot eindexamen geldt: prima persoonlijke begeleiding zodat je goed voorbereid wordt op de toekomst.

Extra mogelijkheden
"Het maken van eigen keuzes vinden we erg belangrijk", zegt Nicoline Loeper. "Zo hebben we bijvoorbeeld een gecertificeerd Technasium, een opleiding waarbij leerlingen voor een bedrijf een ontwerp maken voor een bepaald product. Maar ook kunnen leerlingen wereldwijd erkende talencertificaten behalen zoals bij Cambridge Engels, Goethe Duits of Delf Scolaire voor Frans". Daarnaast zijn zowel binnen als buiten de school vele initiatieven voor leerlingen die toch iets meer willen dan alleen de normale vakken, bijvoorbeeld op het gebied van kunst en cultuur, sport, fotografie of het meedoen aan debatwedstrijden.

Beleef Reggesteyn
Tijdens het Open Huis kunnen ouders en leerlingen niet alleen horen, maar juist ook beleven wat Reggesteyn allemaal te bieden heeft. Docenten en leerlingen staan voor u klaar om u te ontvangen en u op alle fronten een goed beeld te geven van de school. Docenten kunnen uw vragen beantwoorden over de vakken en inhoudelijke onderwerpen, leerlingen over hun persoonlijke ervaringen.
Kijk voor meer informatie op www.reggesteyn.nl of ons youtubekanaal CSG Reggesteyn