Afbeelding
Foto:

Rashondenshow in Sporthal de Reggehal op 25 januari

RIJSSEN - De Kynologenclub Rijssen en Omstreken houdt zaterdag 25 januari haar 65e Jubileum Rashonden Clubmatch in Sporthal 'de Reggehal' aan de Nieuwlandsweg 1 in Rijssen.

KC REO bestaat dit jaar 75 jaar en dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De 65e clubmatch beloofd een feestelijke, mooi aangeklede show worden. Zeer ervaren keurmeester zullen de diverse rassen keuren.

Veel inschrijvingen
Er zijn 230 rashonden ingeschreven uit alle delen van het land, zeker 85 verschillende rassen zijn vertegenwoordigd. Indien u er toch al overdenkt een rashond te gaan kopen heeft u hier een ideale gelegenheid om honden te bekijken en te praten met eigenaren van het ras waar u interesse in heeft. Vanaf de ruime tribune heeft u een mooi overzicht over de zaal.

Programma
Om 10.00 uur starten de individuele keuringen welke rond 14.30 uur klaar zijn. Daarna kunt u genieten van de kind-hond show waar jonge kinderen, verkleed, hun hond voorbrengen. Aansluitend is de 'Junior Handling', kinderen proberen hun hond op zijn best in de ring voor te brengen en te presenteren aan de keurmeester. Na de Junior Handling volgen de spannende eindkeuringen. Eerst wordt er de Beste Baby en Beste Pup van de 65e Clubmatch gekozen. Daarna de eindkeuring van alle Rasgroepen. Uit de beste hond van ieder ras wordt er per rasgroep een keuze gemaakt en die hond wordt de Rasgroep winnaar. Alle Rasgroepwinnaars gaan naar de eindkeuring. De eindkeuring voor de "Best in Show" zal spectaculair worden. De winnende hond van iedere Rasgroep zal een bijzondere entree gaan maken in de erering. Uiteindelijk wordt de winnaar gekozen. Die wordt dan Best in Show van de 65e Clubmatch van KC REO. Dit is een grote eer voor hond, eigenaar en fokker. Welke hond wordt er dit jaar de 'Best in Show'? Het is de moeite waard een kijkje te gaan nemen in de Reggehal!

Iedereen is van harte welkom. Honden van bezoekers zijn niet toegestaan in verband met de beperkte ruimte.