Afbeelding
Foto:

Rectificatie bericht over open huis van basisschool Klim-Op

RIJSSEN - In de vorige editie van Hart van Rijssen en Hart van Nijverdal stond abusievelijk de verkeerde datum vermeld van het open huis van Basisschool Klim-Op. Het open huis was op woensdag 22 januari en niet op de vermelde 25 januari.

Ondanks deze fout hebben veel ouders de Klim-Op afgelopen woensdag weten te vinden. Ouders die het gemist hebben en graag willen kennismaken met de school kunnen een afspraak maken met de directeur Henri Raanhuis, tel 541490.

Ruimte voor iedereen
De school staat voor kwalitatief goed onderwijs. Hierbij geven zij de ongeveer 250 kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte. Een multifunctioneel gebouw dat wordt gedeeld met de Speeldoos, peuteropvang, en Kiddo, kinderopvang en buitenschoolse opvang. Daarbinnen bieden zij samen de kinderen voor, onder en na schooltijd de ruimte al hun talenten te ontwikkelen. Basisschool Klim-Op is een open, gastvrije katholieke school waar iedereen, ongeacht geloof, zich gewaardeerd en gekend voelt en de ruimte krijgt om optimaal te groeien.

Meer informatie
Ouders die graag nog meer informatie willen over basisschool Klim-Op kunnen ook kijken op hun website: www.klimopschoolrijssen.nl.