Afbeelding
Foto:

Toyota C-HR heeft een facelift gehad

Als u een Toyota C-HR op straat ziet rijden, ziet u niet direct of u te maken heeft met het model van 2019 of die van 2020. Aan het exterieur heeft Toyota niet veel gewijzigd. De mooie en krachtige lijnen van de C-HR zijn behouden en er zijn alleen subtiele veranderingen geweest aan de voor- en achterzijde. Zo is de onderkant van de voorbumper in kleur gespoten om een nog dynamischere uitstraling te geven aan de C-HR.

Onder de carrosserie is wel het nodige verbeterd. Zo is er niet alleen een 1.2T benzinemotor met 116 pk, maar ook twee hybride aandrijflijnen. Voor een vermogen van 122 pk kiest u de 1.8 Hybrid en voor 184 pk de 2.0 High Power Hybrid. Ook de rijeigenschappen van de C-HR zijn verbeterd. Onder andere het lage zwaartepunt en aangepaste wielophanging zorgen hiervoor. In de nieuwe C-HR is het ook een stuk stiller door nog betere isolatie.

Multimediasysteem
De vernieuwde Toyota C-HR heeft een beter multimediasysteem dan zijn voorganger en biedt meer connectiviteit. Het systeem is compatibel met de nieuwste versies van Apple CarPlay en Android Auto. Ook het downloaden van updates voor het navigatiesysteem is eenvoudiger geworden.

Verlichting
De C-HR heeft voor- en achterlichten die voorzien zijn van LED-technologie. Verder worden meesturende koplampen beschikbaar en zijn dagrijverlichting en knipperlichten in één behuizing boven de koplampen ondergebracht.

Safety Sense
Toyota heeft de C-HR vanzelfsprekend uitgerust met Toyota Safety Sense. Zo zorgen onder andere de voetgangersdetectie van het Pre-Collision Systeem, Adaptieve Cruise Control en Lane Departure Alert voor meer veiligheid van inzittenden en andere verkeersdeelnemers.

Meer weten
De nieuwe C-HR is leverbaar vanaf 28.295,- euro en natuurlijk heeft u keuze uit diverse kleuren, opties en accessoires. Ga voor meer informatie over de nieuwe C-HR naar Toyota Konijnenbelt aan de Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal of neem een kijkje op www.toyota.nl.