2019 Opel Corsa-e
2019 Opel Corsa-e Foto: William Teixeira

The Big E-vent bij Kamp Twente

TWENTE - Een nieuwe Opel kopen is in februari wel héél aantrekkelijk bij Kamp Twente. Opel organiseert namelijk voor de veertiende keer The Big E-vent.

Van 3 tot en met 8 februari ontvangt u tot wel 2.000 euro extra inruilwaarde voor uw huidige auto, bovenop de Autotelex-inruilwaarde. (500 euro voor de Opel Corsa-e en Ampera-e). Bovendien ontvangen kopers van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto een gratis tank- of laadpas ter waarde van 500 euro.

Inruilsensatie
The Big E-vent is dan ook niet voor niets dé inruilsensatie van Nederland. De extra inruilwaarde tot 2.000 euro kan echt aan alles besteed worden. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van uw nieuwe Opel, maar ook bijvoorbeeld een elektrisch laadpunt voor een nieuwe Corsa-e óf om het private lease tarief van uw nieuwe auto te verlagen.

Hoe het werkt
Tijdens The Big E-vent kunt u via www.opel.nl een inruilwaardecheque aanvragen. Deze kunt u dan tijdens de actieperiode van 3 tot en met 8 februari verzilveren in de showroom. Alle modellen van Opel doen mee met de actie, dus ook de bedrijfswagens.

Verdubbelaar
Ook dit jaar is er weer een leuke winactie opgezet als onderdeel van The Big E-vent. Elke dag wordt namelijk één taxatie uitgeloot, die geen 2.000 maar zelfs 4.000 euro extra inruilwaarde ontvangt. Om mee te dingen naar de verdubbelde inruilwaarde kunt u uw gegevens achterlaten op www.opel.nl.

Extra aanbiedingen
Om uw nieuwe Opel nog financieel aantrekkelijker te maken ontvangt u gedurende de actie ook een zeer scherp financieringstarief van 3,99 procent en zelfs 0 procent rente op een Opel bedrijfswagen.

Kom langs
Kamp Twente ontvangt u graag voor een nadere kennismaking of voor nader advies over de actie en financieringsmogelijkheden. U bent welkom aan de Weezebeeksingel 2 in Almelo en Steenzoutweg 16 in Hengelo. Kijk ook op: www.kamptwente.nl.