Afbeelding
Foto:

New York Pizza Nijverdal bestaat 1 jaar!

NIJVERDAL - De tijd vliegt voor Faissal El Kaddouri, eigenaar van New York Pizza Nijverdal, nu zijn pizzeria alweer 1 jaar bestaat. Dat moet goed gevierd worden!

"Toen wij vorig jaar open gingen hebben wij 1.000 gratis pizza's uitgedeeld op het Henri Dunantplein. Dit jaar verkopen wij vrijdag 31 januari vanaf 12.00 tot 16.00 pizza's voor 2,99 euro. Maar daar blijft het niet bij. Van 31 januari tot en met 2 maart krijg je je tweede 25 cm pizza gratis thuisbezorgd of kun je deze bij ons in de winkel komen afhalen."

Doorgroeien
Faissal El Kaddouri (27) begon als zestienjarige bij New York Pizza in zijn woonplaats als koerier. In eerste instantie een baantje om de zomermaanden mee door te komen, net zoals vele anderen op die leeftijd. Hij had het goed naar zijn zin, bleef hangen en groeide door binnen de keten, tot hij begin 2019 zijn eigen New York Pizza filiaal mocht openen.

Met liefde
"Natuurlijk, de ingrediënten zijn hetzelfde. Die worden voor alle vestigingen gezamenlijk ingekocht vanuit het hoofdkantoor. Toch smaken de pizza's bij mij nóg lekkerder, dan elders. Weet je waarom? Omdat wij ze met heel veel liefde maken en bakken. Ik ben erg van de service en klantvriendelijkheid. Ik ben er zeker van dat door de combinatie van lekkere pizza en de goede service mensen bij ons zullen blijven bestellen.", aldus El Kaddouri.

Kom langs!
New York Pizza is aan de Grotestraat 264 gevestigd. Volg hen op Facebook & Instagram; @nypnijverdal