Afbeelding
Foto:

Weer een KiBi-club

RIJSSEN - Op zondagmiddag 2 februari is er weer KiBi-club in de Oude Plus aan de Roelf Bosmastraat in Rijssen. De KiBi-club bestaat al sinds december 2013.

De club is begonnen in het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Haarstraat, daarna is er een tijdje club gehouden in de Westerkerk aan de Haarstraat. Sinds december wordt er club gehouden in Buurtkracht de Oude Plus. De KiBi-club is erg blij met deze mooie locatie. Ze hebben al verschillende nieuwe kinderen mogen verwelkomen.
De KiBi-club is een KinderBijbel-club voor kinderen van 4-12 jaar die meer willen weten over de Bijbel. De club is een initiatief van de Hersteld Hervormde Gemeente Rijssen maar richt zich op kinderen buiten de kerkelijke gemeente. Alle kinderen van 4-12 jaar die meer willen weten over de Bijbel zijn dus van harte welkom! De toegang is gratis. De club wordt eens in de 2 weken gehouden. De club begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Er is drinken met wat lekkers, een Bijbelvertelling, we gaan een quiz doen en wat leuks maken of een spel doen. Zo hebben we onlangs bingo gedaan met de kinderen. Komende zondagmiddag gaat de vertelling over Jezus en een man die erg ziek is… En we gaan weer iets moois maken. Kinderen die op de club komen krijgen een sticker. Bij 6 stickers krijg je een verrassing. Als je een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meeneemt die nog niet eerder op de club is geweest, krijg je een extra sticker.

DT