In Holten gaat Alpha opnieuw van start

HOLTEN - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die opnieuw in Holten wordt aangeboden vanaf dinsdag 11 februari.

Je bent dan van harte welkom om te checken of deze cursus iets voor jou is. Zo ja, dan kun jij je die avond opgeven voor de overige bijeenkomsten. Je ontdekt dan wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover je kunt doorpraten.

Gratis en vrijblijvend
De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.15 tot 21.00 uur in gebouw 'Irene', Boschkampsstraat 5 in Holten. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie op alphacursus.nl of meldt je aan bij Evelyn Hulsman, 06 2392 3148; evelynhulsman@hotmail.com (bij voorkeur voor 9 februari).