Afbeelding
Foto:

Brink Staalbouw bouwt mee aan hangar in Nigeria

NIJVERDAL - De mannen van Brink Staalbouw waren afgelopen week in Nijverdal druk in de weer met een premontage van een brugconstructie voor een hangaar, bestemd voor het vliegveld Lagos in Nigeria.

"Een prachtige uitdaging, ons is niet snel iets te gek", aldus Robert Kwintenberg van Brink Staalbouw. Opdrachtgever van dit bijzondere project is Joop van der Vinne, een zeer ervaren ondernemer met een focus op Nigeria en de drijvende kracht van CAB van der Vinne. De constructeur die nauw betrokken is bij dit project is Thijs Oerbekke, eigenaar van TSA Albergen. Binnenkort zullen de separate delen van de constructie per container naar Nigeria worden getransporteerd. Daar zal Morshuis Staalmontage uit Albergen zorgdragen voor de montage van de constructie. "Een mooi stukje Twentse samenwerking, daar kunnen we trots op zijn", aldus de opdrachtgever Joop van de Vinne over dit bijzondere project.

Brink Staalbouw
Brink Staalbouw heeft vestigingen in Nijverdal en Barneveld. Zij verwerken jaarlijks ruim 43.000 ton staal. Hiermee is het bedrijf één van de grotere staalbouwers van ons land. Zij zijn gespecialiseerd in grote staalconstructies voor objecten zoals voor logistieke centra, parkeergarages en grootschalige industriebouw. Het bedrijf zet ook actief in op circulair en duurzaam bouwen dankzij het concept Circulairstaal. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op: www.brinkstaalbouw.nl