Foto door:  WesleyMaasFotografie
Foto door: WesleyMaasFotografie Foto: Wesley Maas

Win tickets Qmusic The Party FOUT XL

RIJSSEN - Op vrijdag 17 april 2020 komt Qmusic samen met de Party Animals naar Lucky in Rijssen met een super foute XL editie! Het belooft een legendarische foute avond te worden die je zeker niet mag missen. Lucky zal deze avond helemaal in het teken staan van de bekendste Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter! Bestel je tickets via www.q2fouteparty.nl

Het Foute Uur op Qmusic heeft veel trouwe luisteraars. Deze fans willen natuurlijk het feest met vijf uur lang het Foute Uur bij Lucky Rijssen met de Qmusic dj's niet missen. Ook zullen de Party Animals een speciaal optreden geven tijdens deze foute XL editie. Al jarenlang is de The Party een begrip in Nederland, wat staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! .. No no no no! .. Una paloma blanca .. Sex On The Beach.. We are the children of the night.. alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen met de Qmusic (radio) dj’s.

Kaartverkoop
Ondertussen is de kaartverkoop sinds een week begonnen en de kaartverkoop gaat hard. Binnen no-time waren de Early Bird tickets uitverkocht en dus zijn alleen nog de Reguliere tickets te koop via www.q2fouteparty.nl. De organisatie raad aan om tijdig kaarten aan te schaffen als je erbij wilt zijn. Qmusic The Party FOUT XL wordt georganiseerd door Q2Events, duurt van 20.00 tot 02.00uur en toegang is vanaf 18 jaar.

Kaarten winnen
Als mediapartner mogen wij 5 x 2 tickets weggeven! Stuur je antwoord op onderstaande vraag vóór 5 maart naar info@q2events.com o.v.v. ‘Qmusic Rijssen’ en maak kans! Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

In welk jaar is het nummer Have You Ever Been Mellow van Party Animals uitgebracht?

Foto: Qmusic The Party