Afbeelding
Foto:

Viej Neugnt oe!

RIJSSEN – Dinsdag 3 en woensdag 4 maart staan de ondernemers in centrum Rijssen klaar voor senioren en mindervaliden. Onder de noemer ‘Viej neugnt oe!’ is er een mooi programma in elkaar gezet, waarbij zelfs het vervoer - gratis! - is geregeld.

Deze dagen zetten de ondernemers hun beste beentje voor. Een heerlijke kop koffie met lekkers staat voor u klaar. Tijd voor een gezellig praatje, lekker rondkijken in de winkels, enz. De ondernemers nodigen u dan ook graag uit voor een gezellige dag in centrum Rijssen.

Tentoonstelling
In het voormalige pand van ABN-AMRO (Haarstraat 14) maakt het Rijssens Museum een mooie tentoonstelling. Deze bestaat uit films en foto's over de aanleiding van de oorlog, de mobilisatie, de oorlog, de bevrijding en de bevrijdingsfestiviteiten.

Stadswandeling
Bij mooi weer wordt er onder leiding van stadsgidsen een Stadswandeling gemaakt. Speciaal voor deze 2 dagen zijn er verschillende plekjes in en om het centrum geselecteerd waar u meer wordt verteld over wat er hier is gebeurd.

Pendelbus
Wellicht is het voor u niet gemakkelijk om naar het centrum te komen. Daar willen we u graag mee helpen! Er rijdt een pendel (rolstoel)bus tussen de verzorgingstehuizen: Stadskwartier, De Schutse, Eltheto, Wellehof en Huize Maranatha. Deze bus komt elk uur langs, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden. De bus rijdt gratis rond met als halte pand ABN-AMRO (Haarstraat 14). Het is de bedoeling dat de pendelbus rijdt tussen 11.00 en 16.00 uur.

Uiteraard is iedereen van harte welkom.