Afbeelding
Foto:

Muzikale avond stichting dAk

RIJSSEN - Na het grote succes vorig jaar, gaat de werkgroep 'Rijssen helpt dAk Albanië' weer een muzikale avond organiseren.

Deze muzikale avond staat te gebeuren op donderdag 19 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in de zaal van Scholengemeenschap Reggesteyn Cattelaar 2 te Rijssen. Een avond voor jong en oud.Tijdens deze avond wordt er weer wat vertelt over het werk van de stichting en kunt u genieten van muzikaal talent. Tijdens deze avond werken jonge muzikanten, een aantal zangers en zangeressen van Toda en de Twentezangers mee. Dit doen zij allen geheel kosteloos.

Stichting dAk
Koos en Dienie Rozenboom werken al jaren in Albanië. De stichting stelt zich onder andere als doel om fondsen te werven om in Albanië opvangplaatsen te financieren voor wees- en andere zorgbehoeftige kinderen. Ook ondersteunen zij arme gezinnen en werken ze samen met de plaatselijke gemeente. In de zomer van 2019 is een groep jongeren uit Rijssen naar Tirana (de hoofdstad van Babi) afgereisd om het werk van de stichting dAk te ondersteunen. Ze hebben geklust in een kinderdagverblijf, een vakantiebijbelweek voor de kinderen georganiseerd en geholpen bij het opknappen van een huisje van een arm gezin. Ook aankomende zomer zal er weer een groep jongeren naar Albanië vertrekken om het werk van de stichting dAk te ondersteunen. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is er geld nodig. Om deze redenen organiseert de werkgroep verschillende activiteiten, waaronder deze muzikale avond. Ook worden er deze avond iets lekkers bij de koffie en andere leuke producten verkocht. U bent van harte welkom. Wij vragen deze avond een vrije gift voor de stichting dAk.

Dick Tukkers