Afbeelding
Foto:

Wilhelmina huldigt jubilarissen

RIJSSEN - Afgelopen dinsdagavond 25 februari werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Rijssense muziekvereniging gehouden in het verenigingsgebouw het ‘Morshoes’. Voorzitter Tom Klokkenburg zei erg verheugd te zijn over de grote opkomst met name van de jeugd.

Na het openingswoord door de voorzitter volgden de ‘geijkte‘ agendapunten zoals de notulen en jaarverslag van vorig jaar alsmede het financieel verslag en de planning voor komend jaar. Zo staan er diverse concerten op het programma: 16 april het 75 jaar bevrijdingsconcert in de Schildkerk, 27 april het concert in de muziekkoepel tijdens Koningsdag, 28 mei concert in de Deventer Schouwburg samen met Phion (voormalig Orkest van het Oosten), 18 juni een presentatieconcert door het WIT (Wilhelmina Aanstormend talent) orkest, 13 november het Najaarsconcert en 16 december de jaarlijkse Kerstzangdienst. Ook is Wilhelmina al bezig met de voorbereidingen voor haar 125-jarig Jubileum in 2023. Hiervoor is een Jubileumcommissie ingesteld. Voor de aftredende bestuursleden Ilse Voortman en Frank Paauwe werden Aron Bouwhuis en Rianne Lichtenberg in het bestuur gekozen.

Jubilarissen
Aan het eind van de vergadering werden enkele leden gehuldigd voor hun langdurig lidmaatschap te weten Gerrit Vos (40 jaar lid), Johan Schreurs (50 jaar lid) en Gerard Kastenberg (65 jaar lid). Uit handen van voorzitter Tom Klokkenburg werd hun een attentie overhandigd als dank voor wat zij voor Wilhelmina hebben betekend.