Afbeelding
Foto:

Voorjaarsuitverkoop Mango Mobility Twente

ALMELO / HENGELO - De scootmobiel is een ideaal hulpmiddel om mobiel te blijven. Ze zorgen ervoor dat u op een veilige, comfortabele manier kunt reizen en zelfstandig blijft. Mango Mobility Twente biedt al vele jaren vertrouwde service aan scootmobielgebruikers. Dat een scootmobiel niet duur hoeft te zijn bewijzen zij met de aantrekkelijke voorjaarsuitverkoop.

Om het voorjaar te vieren houdt Mango Mobility Twente op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart een driedaagse mega-uitverkoop. U profiteert dan van fikse kortingen op scootmobielen, maar ook rollators, rolstoelen en scooters.

Voorbeeld
De Tiger 4 is een populaire scootmobiel die nu extra scherp geprijsd is. Met een topsnelheid van 17 kilometer per uur en een maximumbereik van 50 kilometer is deze erg praktisch. De Tiger 4 is voorzien van luxe wielvering en een comfortabele stoel. Het verstelbare stuur, stoel en armleuningen maken hem comfortabel voor iedere gebruiker. U ontvangt ook een gratis accessoire cadeau en een gratis 1-jarig onderhoudscontract is inbegrepen. Tijdens de voorjaarsopruiming is deze scherp afgeprijsd.

Gratis voorjaarscheck
Wegens succes heeft Mango Mobility Twente ook de gratis voorjaarscheck verlengd! Zo bent u zeker van een veilige scootmobiel om mee op pad te gaan dit voorjaar. Zij controleren dan onder meer de verlichting, elektra, het stuurhuis, de wiellagers, de profieldiepte en spanning van de banden evenals het doormeten van de accu (op aanvraag). U ontvangt dan een passend advies over reparatie of vervanging van uw scootmobiel; reparatiekosten zijn NIET inbegrepen. Vanwege verwachte drukte moet u wel een afspraak maken. Dit kan via 0546-45 32 96. Kunt u niet zelf komen? Mango kan ook de scootmobiel ophalen tegen 25 euro voorrijkosten.

Kom langs
Mango Mobility Twente is gevestigd aan de Einsteinstraat 8a in Almelo en Drienerstraat 59 in Hengelo. Kijk ook op: www.scootmobieltwente.nl