Afbeelding

Advendo en New Valley Singers geven bevrijdingsconcerten

NIJVERDAL - Op 3 en 4 april 2020 krijgt Nijverdal weer de kans om bij een bijzonder bevrijdingsconcert te zijn van de New Valley Singers en muziekvereniging Advendo Nijverdal.

Net als in 2010 en 2015 hebben zij de handen ineengeslagen voor twee muzikale avonden waarin onze vrijheid zowel herdacht als gevierd wordt. Net als de vorige keren met alle aandacht voor een geweldig muzikaal programma, zoals Schindlers list, Over de muur en het bekende ‘Zing, vecht, huil, bid’ van Ramses Shaffy. Het concert start om 20.00 uur.

Er is meer!
Dit jaar heeft het concert een extra dimensie door toevoeging van film, aankleding en muziek voorafgaand aan het concert. Deze inloop van de avond start om 19.30 uur in een sfeervolle setting in en rondom de Vrije Evangelische Kerk, waarbij publiek een pad bewandelt van zowel oorlog als bevrijding. Kaarten kosten €10 en zijn te koop bij leden van de verenigingen en bij Konijnenbelt Fietsplezier in Hulsen, Bakkerij Nieuwenhuis in Nijverdal en Bakkerij Lorkeers in Hellendoorn. Voor alle updates omtrent deze avonden, blijf je op de hoogte via de (social)media van Advendo of NVS.