Afbeelding

Laatste koffieconcert van dit seizoen Muziekvereniging KSW

NIJVERDAL - Zondag 15 maart, tijdens het laatste koffieconcert van Muziekvereniging KSW van dit seizoen, kunt u genieten van The Spirit of St. Louis. Het belooft een prachtige afsluiting van dit koffieconcertseizoen te worden!

The Spirit of St. Louis bestaat uit tien ervaren musici die zich hebben gespecialiseerd in het vertolken van Hot Dance - muziek uit de periode 1922 - 1935. Door het gebruik van originele arrangementen van bekende bands als Fletcher Henderson en Duke Ellington, roept het orkest bij de luisteraar de typische sfeer op van Amerikaanse dance-halls uit de ‘Roaring Twenties’.

Eigen klankkleur
De ‘Spirit’ heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een orkest met een geheel eigen, professionele, klankkleur. De band treedt op in jazzclubs en op festivals in binnen- en buitenland. The Spirit of St. Louis bestaat uit Peter Wissink en Theo ten Brinke op trompet en op trombone Vincent Roerdink. Verder nog Rieks Erinkveld, Frank van Niersen en Peter van den Bremen op de saxen, op piano Rob Wissink, Jan Meerdink op banjo, Rob ter Horst op sousafoon en de drums worden bespeeld door Ben Reijers. De band staat onder leiding van Hein Buying.

Uitnodiging
Ook u bent van harte welkom bij dit laatste koffieconcert van dit seizoen van Muziekvereniging KSW op zondag 15 maart in d’Oale Bleeke, P.C. Stamstraat 19/hoek Wilhelminastraat. De koffie staat klaar vanaf 11.00 uur, we beginnen om 11.30 uur. Kom en geniet!