Vraag subsidie aan voor komend jaar

RIJSSEN-HOLTEN - De gemeente Rijssen-Holten roept organisaties op om hun structurele subsidie-aanvraag weer in te dienen. Wanneer men gebruik wil maken van een subsidie in 2021, moet men de aanvraag voor 1 juli 2020 inleveren.

Organisaties die al een budgetcontract hebben met de gemeenten kunnen de hier in vastgelegde uiterste aanvraagdatum hanteren. De gemeente adviseert om hier rekening mee te houden, ook omdat het niet op tijd indienen gevolgen kan hebben voor de verstrekking van subsidie.

Korte sluitingsdatum
Er zijn ook nog specifieke subsidie-mogelijkheden. Zo kan men tot 1 april een jeugdledensubsidie aanvragen voor sportactiviteiten of nuttige vrijetijdsbesteding voor de jeugd. Ook voor stimulering van vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap zijn subsidies mogelijk. Ook deze moet men dan voor 1 april indienen. Kijk voor meer informatie ook op: www.rijssen-holten.nl. De gemeente verstrekt jaarlijks ook dit soort gerichte subsidies om mooie initiatieven in de samenleving verder te stimuleren.