Afbeelding
Foto:

Koeriersdienst Rijssen VOF, voor al uw transporten

RIJSSEN - Al sinds 1990 is Koeriersdienst Rijssen een begrip in Rijssen, vanaf 2011 werkzaam in de huidige vorm vanaf de locatie aan de Noordermorssingel 9 in Rijssen. De dagelijkse werkzaamheden worden gerund door vader Dick en zoon Frank ter Harmsel. Na jaren als vrachtwagenchauffeur te hebben gewerkt, is Frank sinds mei 2019 werkzaam op kantoor.

Het bedrijf is al die jaren geleden ontstaan vanuit het rijden van een dagelijkse kranten-bezorgrit, welke Koeriersdienst Rijssen tot op de dag van vandaag nog steeds verzorgd. Het bedrijf werd steeds verder uitgebreid, eerst met de koeriers-diensten, later ook met pakket- en palletvervoer. Voor meer informatie over het bedrijf kunt u terecht op de website www.koeriersdienstrijssen.nl. Met het uitbreiden van de werkzaamheden, is ook het wagenpark flink uitgebreid. Op dit moment heeft Koeriersdienst Rijssen een breed aanbod van zowel trucks met oplegger, bakwagens, als een aantal bestelbussen.

Alle zendingen
Koeriersdienst Rijssen verzorgt al uw koeriers(spoed)-opdrachten, en uw pakket- en palletzendingen, in Nederland, Europa en zelfs wereldwijd. Dagelijks werken zij samen met grote nationale bezorgdiensten, maar ook met regionale collega's. Alles om uw zending op de juiste manier en tijdig af te leveren. Voor alle andere diensten dan koeriersopdrachten, kunt u terecht op de website: www.regio-transport.nl. Op deze website vindt u ook nadere informatie over mogelijkheden en tarieven. U kunt Koeriersdienst Rijssen ook altijd bereiken via de mail: info@kdrijssen.nl, of telefonisch: 0548-518518.