Afbeelding

Plantenactie van de Twente Zangers gaat door

RIJSSEN - Volgens traditie werden op de vrijdag en zaterdag voor Moederdag op verschillende plaatsen in Rijssen mooie en kleurrijke planten verkocht door De Twente Zangers. Ieder jaar een fleurige voorjaarsbedrijvigheid. Ook voor dit jaar waren de voorbereidingen voor 8 en 9 mei al in volle gang.

Door de maatregelen die zijn genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is besloten de bloemenactie niet op de gebruikelijke manier te laten plaatsvinden. De veiligheid en gezondheid van een ieder staan immers voorop. Maar het gaat wel door! “We nemen onze verantwoordelijkheid voor onze kweker, want de bestellingen voor de planten dit jaar waren al gedaan. Daarnaast hangt het voortbestaan van onze vereniging naast het geven van concerten ook in belangrijke mate af van het slagen van deze jaarlijkse plantenactie. Maar het is natuurlijk ook mooi om, ondanks de coronaperiode, iedereen de mogelijkheid te geven om ook dit jaar weer bij ons planten te kopen en hiermee de tuinen in Rijssen en omgeving van kleur en fleur te voorzien", vertelt Jan-Willem Baan, voorzitter van de Twente Zangers. Het ensemble gaat dus ook dit jaar weer de handen uit de mouwen steken en ervoor zorgen dat u wordt voorzien van kwalitatief goede perkplanten en hangplanten.

Gezien de huidige maatregelen, zullen er geen kramen bij de supermarkten staan en zullen ook de bloemenwagens niet in de straten te zien zijn. Het is belangrijk dat de verkoop op een veilige manier gebeurt. Daarom pakken de Twente Zangers het dit jaar op een andere manier aan. U bestelt online! Via de website www.twentezangers.nl kunt u rechtstreeks naar de geheel nieuwe webshop van de Twente Zangers. Hier kunt u uw bestelling invullen. U kunt ook het bestelformulier in deze Hart van Rijssen gebruiken om uw planten te bestellen. Let op dat u alles invult. Dit bestelformulier kunt u inleveren op 4 adressen in Rijssen:

Om ervoor te zorgen dat de planten allemaal op tijd bezorgd kunnen worden, dient uw bestelling uiterlijk op 4 mei binnen te zijn. De door u bestelde planten zullen door de mannen van De Twente Zangers bij u thuis bezorgd worden op 8 en 9 april. U dient uw bestelling vooraf te betalen door het bedrag over te maken op het rekeningnummer wat vermeld staat op het bestelformulier Er zijn geen bezorgkosten voor Rijssen. In Holten, Nijverdal, Wierden en Enter bezorgen wij gratis bij een bestelling vanaf €25,-.

Doet u mee?