Bibliotheek online

RIJSSEN/ HOLTEN - In verband met de coronacrisis zijn alle bibliotheekgebouwen in ieder geval gesloten tot en met 28 april. Online heeft de Bibliotheek echter nog veel te bieden. E-books, luisterboeken en online informatie en cursussen zijn beschikbaar voor leden én niet-leden.

Je kunt digitaal blijven lezen met de ruim 28.000 e-books in de online Bibliotheek. Dit kan op de laptop, smartphone, tablet of e-reader. Of probeer eens een luisterboek: download de Luisterbieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden. Luisterboeken zijn ook beschikbaar voor niet-leden. Wie nog geen lid is kan online een lidmaatschap afsluiten en meteen gebruikmaken van de digitale diensten. Tot en met 18 jaar is een abonnement gratis. Vanaf 18 jaar betaal je € 11,50 per kwartaal.

Hulp op afstand
Veel informatie voor volwassen en jeugd is te vinden op www.bibliotheekrijssenholten.nl. Via Facebook en de nieuwsbrief worden nieuwe tips en ontwikkelingen gedeeld. Elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur kun je bovendien telefonisch contact opnemen. Een medewerker helpt je stap voor stap op weg bij problemen. Je kunt de Bibliotheek Rijssen-Holten bereiken via telefoonnummer 0548-51343, chat via Facebook of e-mail: info@bibliotheekrijssenholten.nl.