Afbeelding
Foto:

KoopInRijssen.nl live!

RIJSSEN – Het Coronavirus brengt een onzekere tijd met zich mee. Veel mensen zijn aan huis gebonden, restaurants zijn gesloten en is het rustig in de winkels. StoreKeeper, MSG en de Ondernemersvereniging HABI slaan daarom de handen ineen met het ‘Koop in Rijssen’ platform. Hierdoor is online winkelen bij meerdere winkels in Rijssen mogelijk.

Op Koop In Rijssen kun je online shoppen bij jouw favoriete lokale winkels of horecagelegenheid! Je ondersteunt zo de lokale ondernemers in Rijssen tijdens deze rare tijd. Daarnaast heb je gemak van supersnelle en veilige levering! Een aantal winkels hebben nu al een eigen webshop, en hier vind je nog meer ondernemers, allemaal op één platform. Je bestelt verschillende artikelen, van verschillende winkels in één webshop, en dit wordt binnen een dag bij jou thuisbezorgd. Voor 12.00 uur besteld, is vandaag bezorgd!

Het platform is mede tot stand gekomen dankzij de unieke samenwerking met de gemeente Rijssen-Holten. In de bezorging zal ook de Sterkerij een belangrijke rol gaan vervullen.

De ondernemers van centrum Rijssen zien je graag op: KoopInRijssen.nl!